Παρασκευή 8 Μαΐου 2009

1 χρόνος theloSouvlakia.gr


Σήμερα 8 Μαίου κλείνουμε ένα χρόνο στον αέρα. Ένας χρόνος γεμάτος χαρές, περηφάνια, εκπλήξεις και σίγουρα πολύ δουλειά. Ξεκινώντας είχαμε αρκετούς ενδοιασμούς για το πώς θα εκλάβουν, ο χώρος των ψητοπωλείων αλλά και οι χρήστες, το εγχείρημα μας.

Είναι γεγονός ότι όλοι μας αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή και τους ευχαριστούμε πολύ. Delivery ψητοπωλεία από όλη την Ελλάδα, προμηθευτές του χώρου, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και φυσικά περίπου 200,000 χρήστες μας έδειξαν απλόχερα εμπιστοσύνη. Την οποία φυσικά προσπαθούμε καθημερινά να την μετατρέπουμε σε ποιότητα στην εξυπηρέτηση, στις υπηρεσίες και στην πληροφόρηση.

Η εμπιστοσύνη βέβαια αυτή μας γεμίζει με ευθύνη για περαιτέρω ανάπτυξη και βελτίωση των υπηρεσιών μας όπως και στην αποφυγή κάποιων λαθών του παρελθόντος.

Τέλος, με την ευκαιρία των σημερινών μας γενεθλίων, θέλουμε ολόψυχα να ευχαριστήσουμε τους πολύτιμους συνεργάτες μας Γιάννη Πιττακίδη, Νίκο Αγγέλου, Βασίλη Ρεβεζίκα, Χάρη Χοϊδα για την δημιουργικότητα, βοήθειά και συνεργασία τους. Επιπλέον να ευχαριστήσουμε τον Βαγγέλη Φώτη και τον Γιώργο Κοσμά για την συμβολή τους στο πρώιμο στάδιο της ιδέας μας και φυσικά τους πολύ δικούς μας ανθρώπους που με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο βοήθησαν ώστε αυτή η ιδέα να γίνει πραγματικότητα.

Χρόνια μας πολλά!
Stay tuned you will be souvlamazed!

1 σχόλιο: