Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

Η δική σας συμμετοχή στο theloSouvlakia.gr

Από το ξεκίνημα αυτού του εγχειρήματος είχαμε θέσει σαν προτεραιότητα την ποιοτική και έγκυρη ενημέρωση προς όλους τους επισκέπτες του theloSouvlakia.gr. Αυτό που πραγματικά μας εντυπωσίασε στη συνέχεια ήταν η δική σας συμμετοχή που συνεχώς μας πληροφορείτε για νέα ψητοπωλεία, για αλλαγή στοιχείων τους ή ακόμα στέλνοντας μας τα φυλλάδια ψητοπωλείων κάποιων περιοχών της Ελλάδας για να ενταχθούν και αυτές στις περιοχές πληροφόρησής μας.

Αυτή η αμφίδρομη σχέση είναι πολύ σημαντική για μας και θέλουμε συνεχώς να αυξάνεται και να βελτιώνεται. Για αυτό λοιπόν αν κάποιος θέλει να μας στείλει τα στοιχεία ή το φυλλάδιο καποιου delivery ψητοπωλείου μπορεί να το κάνει στην παρακάτω διεύθυνση.

Επιπλέον αν κάποιος θέλει να μας στείλει 10 - 15 φυλλάδια της περιοχής του που δεν έχουμε εντάξει ακόμα (π.χ Δράμα, Αλεξανδρούπολη) μπορεί να μας τα στείλει στην παρακάτω διεύθυνση. Σε αυτή την περίπτωση για την κίνηση του αυτή θα τον επιβραβεύσουμε με ένα συμβολικό ποσό και φυσικά θα καλύψουμε τα έξοδα απόστολής.

Πραξιτέλους 31. 16674 - Γλυφάδα Αττικής
Πρός κ. Δημήτρη Πούλη

info@theloSouvlakia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου