Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Και η 'Κ&Ν Μηχανικοί ΕΠΕ' συνεργάζεται μαζί μας!

Με χαρά υποδεχόμαστε & την εταιρία 'Κ&Ν Μηχανικοί ΕΠΕ'' στο theloSouvlakia.gr στους προμηθευτές ψητοπωλείων & συγκεκριμένα στην επιλογή 'Εξοπλισμοί'. Οι ιδιοκτήτες σουβλατζίδικων μπορούν να βρούν ένα επαναστατικό μαχαίρι γύρου για μεγαλύτερη άνεση και παραγωγικότητα. Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ και στο 210 5200440.

Λίγα λόγια για την εταιρία:

Η Κ&Ν Μηχανικοί ΕΠΕ ειδικεύεται στον τομέα της βιομηχανίας τροφίμων από το 1997, προμηθεύοντας συστήματα και εξοπλισμό επεξεργασίας τροφίμων προηγμένης τεχνολογίας. Η εταιρία μας αντιπροσωπεύει στην Ελληνική αγορά γνωστούς και καταξιωμένους κατασκευαστικούς οίκους απ'ολο το κόσμο συμπεριλαμβανομένων των Bettcher industries Inc., Edlund, Grasselli S.p.A., κ.α.
Στόχος μας είναι η καθιέρωση και διατήρηση των υψηλότερων επιπέδων ποιότητας, αξιοπιστίας και υποστήριξης, συνδιάζοντας προϊόντα & υπηρεσιές επεξεργασίας τροφίμων υψηλής τεχνολογίας με την εκτεταμένη εμπειρία και εξειδίκευση των μηχανικών μας.
Η Κ&Ν Μηχανικοί ΕΠΕ προμηθεύει αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία, καφετέριες, εστιατόρια, κρεοπωλεία καθώς και μεγάλες βιομηχανικές μονάδες επεξεργασίας τροφίμων με ειδικευμένα συστήματα και εξοπλισμό επεξεργασίας τροφίμων που τους επιτρέπουν να επεξεργάζονται το κρέας, τα πουλερικά, τα ψάρια, τα φρούτα, τα λαχανικά, κ.λπ. με το τεχνολογικό και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που απαιτείται για να πετύχει.
Τα προϊόντα μας, διακεκριμένα για την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητα τους, περιλαμβάνουν επαγγελματικά μαχαίρια, ειδικευμένα και πολυχρηστικά φετταριστικά συστήματα, αυτόματες συσκευές παναρίσματος & φορμαρίσματος καθώς άλλα εργαλεία και ανταλλακτικά όπως αποστειρωτές, ακονιστήρια, λεπίδες, κτλ. Προσφέρουμε αξιόπιστες λύσεις που ωθούν σημαντικά τις παραγωγικές διαδικασίες της επιχείρησής σας- βελτιώνουν την ποιότητα των προϊόντων και μειώνουν δραστικά τη λειτουργία & τις δαπάνες συντήρησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου