Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Και η 'Χαρτοσυσκευασίες Χρυσανθακόπουλοι ΑΒΕΕ ' συνεργάζεται μαζί μας!

Με χαρά υποδεχόμαστε & την εταιρία 'Χρυσανθακόπουλοι' στο theloSouvlakia.gr στους προμηθευτές ψητοπωλείων & συγκεκριμένα στην επιλογή 'Συσκευασίες' και 'Χαρτιά τυλίγματος'. Οι ιδιοκτήτες σουβλατζίδικων θα βρούν πολλά προϊόντα όπως συσκευασίες, χάρτινες σακούλες, χαρτί περιτυλίγματος και σακούλες για τα καταστήματά τους. Περισσότερες λεπτομέρειες στο 210-3414400.

Λίγα λόγια για την εταιρία:
αν το 1939 που τα αδέρφια Χαράλαμπος και Αθανάσιος Χρυσανθακόπουλος ίδρυσαν στην Αθήνα μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση, το χαρτοπωλείο "Χ. Χρυσανθακόπουλος". Λίγα χρόνια μετά, επεκτείνουν τις δραστηριότητες τους στον τομέα της επεξεργασίας χάρτου, δημιουργώντας μια αυτόνομη μονάδα παραγωγής.


Το 1959 εισήγαγαν την πρώτη σύγχρονη ευρωπαϊκή σακουλοποιητική μηχανή στην Ελλάδα.
Το 1985 η επιχείρηση μετονομάστηκε σε "Αφοί Χρυσανθακόπουλοι και Υιοί Ο.Ε.". Την επωνυμία αυτή διατηρεί η εταιρία ως και σήμερα.
Το 1990 γίνεται επέκταση του εργοστασιακού χώρου στο διπλάσιο και πραγματοποιούνται επενδύσεις σε νέες τεχνολογίες που αποφέρουν αύξηση παραγωγής της τάξεως του 50%.
Το 1995 η εταιρία δραστηριοποιείται και στον τομέα των χάρτινων τσαντών σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία.
Το 2004 επεκτείνει το φάσμα των προϊόντων της και στην εύκαμπτη συσκευασία.
Το 2005 αποκτάει την πιστοποίηση ISO 9001.
Mε την αξιοποίηση των τεχολογικών εξελίξεων και των τάσεων της αγοράς, η εταιρία εγκαινιάζει μία νέα φάση στην πορεία της, δημιουργώντας ευφάνταστες, ανθεκτικές χαρτοσυσκευασίες που προσθέτουν κύρος στους πελάτες και προβάλλουν τα προϊόντα τους.

Σήμερα, η εταιρία συμπληρώνει 65 χρόνια υγιούς και απρόσκοπης λειτουργίας, περνώντας πια στην τρίτη γενιά, γεγονός σπάνιο στο χώρο των ελληνικών επιχειρήσεων.

Από την εποχή της πρώτης μας μονάδας, το 1949, πολλά άλλαξαν... Αυτά όμως που παραμένουν αναλλοίωτα είναι το ζωηρό επιχειρηματικό πνεύμα, η τόλμη και το πάθος για καινοτομικά προϊόντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου