Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Με χαρά υποδεχόμαστε και την εταιρία 'ΜΕΒΓΑΛ' στο theloSouvlakia.gr στους προμηθευτές ψητοπωλείων!

Με χαρά υποδεχόμαστε και την εταιρία 'ΜΕΒΓΑΛ' στο theloSouvlakia.gr στους προμηθευτές ψητοπωλείων και συγκεκριμένα στην κατηγορία Τυριά - Γαλακτοκομικά. Όλος ο κλάδος εστίασης μπορεί να βρει πολλες πρώτες ύλες για την παρασκευή προιόντων και άλλα χρήσιμα είδη. Περισσότερες λεπτομέριες στο 211 1817700. Λίγα λόγια για την εταιρία:

Από το 1950, όλοι εμείς, οι άνθρωποι της ΜΕΒΓΑΛ, μοιραζόμαστε κοινές ιδέες, ανησυχίες και επιτυχίες και απολαμβάνουμε τους καρπούς της κοινής προσπάθειάς μας, βλέποντας τα προϊόντα μας να διαπρέπουν, τους συνεργάτες μας να αυξάνονται, την εταιρεία μας να μεγαλώνει και να διακρίνεται παγκοσμίως.

Η ΜΕΒΓΑΛ αποτελώντας πρότυπη εταιρεία του κλάδου, εργάζεται για περισσότερο από μισό αιώνα με βασική κινητήρια δύναμη τη βαθιά γνώση της και την αληθινή αγάπη της για το βασικό της προϊόν, το γάλα!

Η συνταγή της επιτυχίας μας είναι αγνή, αυθεντική, όπως ακριβώς και τα προϊόντα μας. Γνωρίζουμε να αξιοποιούμε την παράδοσή μας και να προσαρμόζουμε τα προϊόντα μας με την βοήθεια της υψηλής τεχνολογίας, στις σύγχρονες απαιτήσεις και διατροφικές ανάγκες της ελληνικής οικογένειας.

Νιώθουμε τυχεροί γιατί, αυτή μας η ουσία - η αγνότητα, η αυθεντικότητα, η ποιότητα, η ισορροπία μεταξύ παλιού και σύγχρονου, μεταξύ μικρού και μεγάλου - αποτελεί σήμερα βασικό ζητούμενο της καθημερινής ζωής και της φιλοσοφίας του σημερινού, πολυάσχολου ανθρώπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου