Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Kαι η εταιρία 'estiasi.com' στο theloSouvlakia.gr στους προμηθευτές ψητοπωλείων!

Με χαρά υποδεχόμαστε και την εταιρία 'estiasi.com' στο theloSouvlakia.gr στους προμηθευτές ψητοπωλείων και συγκεκριμένα στην κατηγορία 'Εξοπλισμός''. Η συγκεκριμένη εταιρία παρέχει μια ευρύτατη γκάμα προιόντων για όλο τον κλάδο της εστίασης και οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος μπορεί να αγοράσει προιόντα και online. Περισσότερες λεπτομέρειες στο 210 6010132. 

Λίγα λόγια για την εταιρία:

Η ενασχόληση του ιδρυτή μας Αναστασίου Γιαννοπουλάκη με την κατασκευή μηχανημάτων μαζικής εστίασης, ξεκίνησε το 1966. Η απόλυτη εξειδίκευση,  η τεράστια τεχνογνωσία, η εξαιρετική ποιότητα υπηρεσιών αλλά και η εμπιστοσύνη των επαγγελματιών, τον οδήγησαν να ιδρύσει το 1999 την ομώνυμη εταιρεία στην Λ.Χαλανδρίου στην Αγ. Παρασκευή.
Η ανάπτυξη των εργασιών με το πέρας των ετών μετέτρεψαν την μορφή της εταιρείας σε «Α.Γιαννοπουλάκης και Σία Ο.Ε» με τον διακριτικό τίτλο estiasi.com, στη μορφή που η σύγχρονη αγορά γνωρίζει.
Από τον Ιανουάριο του 2008 η έκθεση μεταφέρθηκε στις νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, 270 m2, στο κτίριο του ΟΑΕΕ (ΤΕΒΕ) στην Λ. Μεσογείων 332 & Λυκείου 2 στην Αγ. Παρασκευή. Με την επέκταση αυτή, η εταιρεία μας δημιούργησε (εντός της έκθεσης) 9 πλήρως εξοπλισμένα καταστήματα, όπως: εστιατόριο, πιτσαρία, ψητοπωλείο, πρατήριο άρτου, ζαχαροπλαστείο, τοστάδικο, καφετέρια, κρεοπωλείο και market. Σε όλη την Ελλάδα λειτουργούν πολλές επιχειρήσεις αυτών των ειδικοτήτων οι οποίες έχουν εξοπλίστεί από την estiasi.com, (πλήρως ή μερικώς), όπως επίσης ξενοδοχεία, μπαρ, ταβέρνες, πιτσαρίες, catering, κυλικεία, κέντρα διασκέδασης, super markets, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία κα.
Η estiasi.com είναι πλέον σε θέση: Να μελετήσει και να εξοπλίσει την επιχείρηση σας με δυνατότητα παραγωγής ανοξείδωτων κατασκευών και ψυγείων στις επιθυμητές σας διαστάσεις. Οι υπηρεσίες που αναλαμβάνει είναι η μελέτη και ο τρισδιάστατος σχεδιασμός για την καλύτερη δυνατή λειτουργικότητα κάθε επιχείρησης, καθώς επίσης η μεταφοράτοποθέτηση και υποστήριξη όλων των μηχανημάτων καθώς και το υψηλό after sales service.
Στο ηλεκτρονικό πολυκατάστημα της estiasi.com θα βρείτε ένα μέρος των προϊόντων που μπορούμε να σας διαθέσουμε ενώ είμαστε σίγουροι ότι μια επίσκεψη στην έκθεσή μας θα ικανοποιήσει απόλυτα τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου