Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Υποδεχόμαστε και την 'Elviart ΑΒΕΕ' στο theloSouvlakia.gr στους προμηθευτές ψητοπωλείων!


Με χαρά υποδεχόμαστε και την 'Elviart ΑΒΕΕ' στο theloSouvlakia.gr στους προμηθευτές ψητοπωλείων και συγκεκριμένα στην κατηγορία 'Πίτες - Αρτοσκευάσματα'. Η συγκεκριμένη εταιρία τροφοδοτεί καταστήματα και επιχειρήσεις μαζικής εστίασης με πολλώνελ ειδών πίτες. Οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος μπορεί να καλέσει στο 210 9564902. Λίγα λόγια για την εταιρία: 



Η ELVIART ΑΒΕΕ εξειδικεύεται στην παραγωγή πίτας για σουβλάκια με δυναμική παρουσία στον κλάδο, παρουσία που ξεκίνησε το 1952 στο εργαστήριο παραγωγής του Γεωργίου Καλοϊδά και συνεχίζεται σήμερα στη βιομηχανική μονάδα της εταιρίας στον Ασπρόπυργο, Αττικής.

Κατέχοντας σήμερα την πρώτη θέση του κλάδου στην Ελλάδα τόσο σε μερίδιο αγοράς όσο και σε αριθμό εργαζομένων, η εταιρεία δεν έχασε ποτέ τα σκήπτρα στην εγχώρια αγορά αλλά και σε αυτή του εξωτερικού. Τα προϊόντα της ELVIARTξεκίνησαν να εξάγονται στην Ευρώπη στις αρχές της δεκαετίας του ’80.Πέρα από την κλασσική Ελληνική πίτα για σουβλάκι, η εταιρία έχει εμπλουτίσει τη γκάμα προϊόντων της και με άλλα προϊόντα ζύμης, όπως πίτα κυπριακή, τετράγωνη, ολικής άλεσης και βάση πίτσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου