Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Yποδεχόμαστε και την 'Prognosi' στο theloSouvlakia.gr στους προμηθευτές ψητοπωλείων!

Με χαρά υποδεχόμαστε και την 'Prognosi' στο theloSouvlakia.gr στους προμηθευτές ψητοπωλείων και συγκεκριμένα στην κατηγορία 'Συστήματα διαχείρησης'. Η συγκεκριμένη εταιρία τροφοδοτεί καταστήματα και επιχειρήσεις μαζικής εστίασης με πολλές υπηρεσίες τεχνολογίας που δι
ευκολύνουν το εργο τους όπως συστήματα παραγγελιοληψίας, online delivery εφαρμογές κλπ. Οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος μπορεί να καλέσει στο 210 7608730.

Λίγα λόγια για την εταιρία:
Στην PROGNOSI, σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε όλα τα προϊόντα λογισμικού που περιέχονται στα συστήματα που διαθέτουμε από το 2001.
Οι εφαρμογές μας διακρίνονται για την αρτιότητα και την πληρότητα στο σχεδιασμό και τη δόμησή τους, την ασφάλεια του συστήματος σε κάθε επίπεδο χειρισμού, καθώς και για την ευκολία προσαρμογής τους στις ανάγκες της επιχείρησης. Οι ισχυρές μας συνεργασίες με τους προμηθευτές μας σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό (ταμειακά συστήματα, συστήματα POS κ.τ.λ.) μας δίνουν τη δυνατότητα να σας παραδίδουμε ότι καλύτερο υπάρχει στην Ελληνική αγορά σε σχέση με τον εξοπλισμό αυτό, όπως επίσης και την άμεση και αποτελεσματική υποστήριξη του εξοπλισμού αυτού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου