Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Ανανέωση συνεργασίας με 'Ντερλίκωμα' στη Βούλα με online order στο theloSouvlakia.gr!

Ανανέωση συνεργασίας με 'Ντερλίκωμα' στη Βούλα με online order στο theloSouvlakia.gr. Εξυπηρετεί και Βουλιαγμένη, Βούλα, Γλυφάδα. Για παραγγελίες www.thelosouvlakia.gr ή στο 2108994874

1 σχόλιο:

  1. Έκανα το λάθος και παρήγγειλα σήμερα για πρώτη και τελευταία φορά από το μαγαζί ντερλίκωμα.
    Εντελώς άθλιο φαγητό, μόνο πεινασμένος σκύλος το τρώει αυτό. Παρήγγειλα καλαμάκια κοτόπουλο και μόνο με κοτόπουλο δεν έμοιαζε, σα ξίγκια από χοιρινό μπορούσες να το περιγράψεις πως μοιάζει + ότι κατα 95% ήταν προψημένα και απλώς τα ζέσταναν, παρόλο που τους είπα πριν παραγγείλω πως θα παραγγείλω μόνο αν δε μου φέρεται προψημένα και μου είπαν πως εκείνη τη στιγμή τα ψήνουν. Επίσης πατάτες οι οποίες ήταν εντελώς μπαγιάτικες, κρύες και κάπως καμένες.
    Καθώς και μια σαλάτα που φενόταν αρκετών ωρών και αυτή, επίσης στη σαλάτα τα κομμάτια χοιρινού γύρου, ξερά μπαγιάτικα που δεν τρώγονται.
    Αφού λοιπόν δοκίμασα τα καλαμάκια τα παράτησα ευτυχώς για το στομάχι μου και πήρα τηλέφωνο τον ιδιοκτήτη να πάρει πίσω όσα δεν έφαγα και να μου επιστρέψει την αξία τους, καθώς δεν τρώγονται.
    Η απάντηση του ήταν ότι με απείλησε πως άμα θέλω να τα επιστρέψω θα έρθει αλλά για να μου τα δώσει να τα «φάω» και ότι ξέρει καλά από κάτι «τέτοιους» σαν εμένα. Φαίνετε υπάρχουν κι άλλοι «τέτοιοι» σαν εμένα που του έχουν διαμαρτυρηθεί για αυτό το άθλιο φαγητό που δεν ντρέπεται να στέλνει στους πελάτες που τον εμπιστεύονται να παραγγείλουν.
    Επίσης φένεται πως χρεώνουν υψηλότερες τιμές απο αυτές που έχουν στο ίντερνετ κατάλογο με τη δικαιοολογία πως έχουν αλλάξει πρόσφατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή