Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Καλή χρονιά με υγεία και όρεξη για δουλειά!

Η χρονιά που πέρασε για τον κλάδο ήταν δύσκολη για όλους. Για τους καταναλωτές, τους προμηθευτές αλλά και για τα καταστήματα delivery εστίασης. Αντιμετώπισαν μικρότερους τζίρους, μεγαλύτερους φόρους και γενικότερα μια δυσχερή οικονομική συγκηρία.

Για αυτό και η ομάδα μας το 2013 δημιούργησε υπηρεσίες που βοήθησαν τον κλάδο να αναπτυχθεί, ενώνοντας περισσότερο τα καταστήματα με τους πελάτες τους αλλά και τα καταστήματα με τους προμηθευτές τους. Φυσικά αναφερόμαστε στην ανανέωση των σελίδων που αφορούν την online παραγγελία αλλά και στην μεγαλύτερη προώθηση του theloPromitheuti.gr.

Παράλληλα είναι σημαντικό να καταγραφεί οτι η χρονιά φεύγει με εντυπωσιακή βελτίωση για όλα μας τα site κυρίως όμως για το thelosouvlakia.gr σε όλους τους δείκτες σε σχέση με το 2012: 114% αύξηση σε επισκεψιμότητα, 81% σε θεάσεις και 101% σε μοναδικούς επιπσκέπτες. Επίσης πραγματοποιήθηκαν χιλιάδες online παραγγελίες μέσα από το site, τις iPhone και Android εφαρμογές μας. Επιπλεόν οι πόλεις πληροφόρησης για εύρεση ψητοπωλείου αυξήθηκαν στις 30 σε όλη την Ελλάδα.

To 2013 μας επιφύλαξε και μια ιδιαίτερη τιμή, την αναφορά μας στην παγκοσμίου αναγνωσημότητας 'Wall Street Journal, ως το επίσημο site στην Ελλάδα προς αναζήτηση ψητοπωλείου. Μια αναφορά που μας δίνει δύναμη για την συνέχεια.

Σας αφήνουμε το 2013 με την υπόσχεση οτι το 2014 θα δείτε από την ομάδα μας πολλά νέα και δημιουργικά πράγματα! Και πιστέψτε μας οταν δίνουμε μια υπόσχεση την τηρούμε... Την 1η κιόλας θα την δείτε μέσα στο επόμενο 10ήμερο!

Σας ευχόμαστε χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Υγεία, ευτυχία και ότι επιθυμεί ο καθένας ξεχωριστά. Για τον κλάδο των delivery καταστηματων ευχόμαστε ευημερία, ανάπτυξη, κέρδος και εκσυχρονισμό.

η ομάδα του theloSouvlakia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου