Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Καλή χρονιά με ανανεωμένα sites αλλά σταθερές τιμές!

Μετά από 8 χρόνια και έχοντας θεωρούμε βάλει ένα λιθαράκι στην αναβάθμιση των καταστημάτων delivery εστίασης, οι στόχοι μας πάνε ένα βήμα παραπέρα. Για αυτό λοιπόν ανανεώσαμε την εμφάνιση των site μας theloSouvlakia.gr, theloPizza.gr, theloBurger.gr εκμεταλλευόμενοι πλήρως τις γραφιστικές και προγραμματιστικές δυνατότητες που μας παρέχει η τεχνολογία και φυσικά οι συνεργάτες μας. Κύριος στόχος είναι η ποιοτικότερη πληροφόρηση του χρήστη ,η καλύτερη δυνατή παρουσίαση των καταστημάτων που συνεργαζόμαστε και φυσικά η βελτίωση της χρήσης των ιστοσελίδων μας σε όλες τις κινητές ή σταθερές συσκευές.
Τα περισσότερα δυνατά οφέλη των συνεργαζόμενων καταστημάτων, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος είναι ένα ακόμα στοίχημα. Στεκόμαστε δίπλα στα καταστήματα αυτή την δύσκολη εποχή συνεχίζοντας να χρεώνουμε απλά μια ετήσια συνδρομή και όχι την κάθε παραγγελία με ποσοστά και προμήθειες. Ποσό το οποίο δεν αυξήθηκε ποτέ παρ’ όλες τις οικονομικές και φορολογικές δυσκολίες που αντιμετώπισε και η δική μας εταιρία τα τελευταία χρόνια. Οι επαναλαμβανόμενες παραγγελίες από τον ίδιο χρήστη είναι η επιβεβαίωση της σωστής μας συνεργασίας και όχι ένας ακόμα λόγος χρέωσης και κέρδους για μας.
Επιπλέον στοχεύουμε στο να μοιραστούμε τη δύναμη που έχουμε στις μηχανές αναζήτησης με τα delivery καταστήματα εστίασης. Πολλά δεν έχουν site, άλλα πάλι δεν ασχολούνται ούτε με τα γνωστά πλέον social media. Συνεπώς βοηθάμε τα εν λόγω καταστήματα, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος, βρίσκοντας τα στοιχεία τους εύκολα οι χρήστες λόγω των καλών κατατάξεων μας στο Google όταν π.χ. τα αναζητούν με το όνομα τους.
Βασική μας επιδίωξη επίσης είναι να συμβάλλουμε στην αξιοποίηση της τεχνολογικής προόδου που έχουν σημειώσει τα καταστήματα την τελευταία 5ετία. Συνεπώς εντελώς δωρεάν προσφέρουμε την online παραγγελία μέσα από τα site μας αλλά και από την ιστοσελίδα που ανήκει στο εκάστοτε κατάστημα.
Η αποψή σας μετράει
Πλοηγηθείτε στο νέο http://www.thelosouvlakia.gr, δείτε πως παρουσιάζονται οι υπηρεσίες μας. Περιμένουμε την άποψη και τις επισημάνσεις σας στο info@theloSouvlakia.gr.
Καλή δύναμη και καλή χρονιά!
Με εκτίμηση
η ομάδα των thelo sites

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου