Κυριακή, 15 Μαρτίου 2020

Δίπλα στον κλάδο μας και σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες!


To theloSouvlakia.gr θα λειτουργεί κανονικά και ότι χρειαστείτε μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας.

Ο κλάδος των ψητοπωλείων μας έχει δώσει πολλά. Σε μια τόσο δύσκολη στιγμή του, θεωρούμε υποχρέωσή μας να σταθούμε δίπλα σε όλα τα καταστήματα ασχέτως αν συνεργαζόμαστε, συνεργαζόμασταν κάποτε ή απλά υπάρχουν σαν απλή καταχώρηση στον οδηγό μας.

Συνεπώς όποιο κατάστημα που συνεργαζόμαστε θέλει να αλλάξει οποιαδήποτε στιγμή ώρες και μέρες λειτουργίας, περιοχές εξυπηρέτησης, τιμές ή γενικότερα θέλει να πληροφορήσει για κάτι τους επισκέπτες μας  θα μας βρει στα info@thelosouvlakia.gr καθώς και στα  210 9917914, 6979977730, 6932097925. Μην διστάσετε να μας καλέσετε οποιαδήποτε μέρα ή λογική βραδινή ώρα.

Επιπλέον τα καταστήματα που δεν συνεργαζόμαστε πλέον ή δεν έχουμε προσεγγίσει μπορούν να επικοινωνήσουν με τους παραπάνω τρόπους για να αλλάξουμε κάποια από τα βασικά στοιχεία που έχουν όπως ώρες και μέρες λειτουργίας.

Όπως καταλαβαίνετε αφενός μας ενδιαφέρει η όσο το δυνατόν καλύτερη μας σχέση και επικοινωνία και αφετέρου η σωστή πληροφόρηση των χρηστών μας ώστε να μην δημιουργούνται προβλήματα με τις παραγγελίες.

Τέλος μπορείτε απλά και μόνο να επικοινωνήσετε μαζί μας για να ανταλλάξουμε απόψεις σχετικά με τα νέα δεδομένα της αγοράς αλλά και τι μπορούμε να κάνουμε την επόμενη μέρα της συγκεκριμένης κρίσης.

Αν έχουμε πετύχει κάποια πράγματα στην 12ετή μας παρουσία στον κλάδο είναι γιατί πάντα σας ακούγαμε και προσπαθούσαμε να μετατρέψουμε τις επισημάνσεις, τις ιδέες ακόμα και τα παράπονά σας σε σωστές υπηρεσίες.

Με υπευθυνότητα,
εκ μέρους της ομάδας του theloSouvlakia.gr

Δημήτρης Πούλης
Δημήτρης Κουνδουράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου