Πέμπτη, 23 Απριλίου 2009

Ημέρα υπερηφάνειας και αναγνώρισης των προσπαθειών μας.


Η σημερινή μέρα πραγματικά θα μείνει ανεξίτηλη σε όλους μας, που έχουμε βάλει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο το χεράκι μας για να δημιουργηθεί το theloSouvlakia.gr.

Αναφερόμαστε βέβαια στην τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1 ‘Αποδείξεις’ οπού με θέμα την επιχειρηματικότητα στο internet, έδωσε ‘βήμα’ σε αρκετά site και ιδέες μεταξύ των οποίων και η δική μας. Νιώσαμε μεγάλη τιμή που η ιδέα μας παρουσιάστηκε ανάμεσα σε ‘μεγαθήρια’ όπως το zoo.gr, το skroutz.gr, το e-shop.gr και το ouaou.gr.

Ιδιαίτερα την ώρα της live mini συνέντευξης του δικού μας, Δημήτρη Πούλη, στον παρουσιαστή Νίκος Ευαγγελάτο απαντώντας σε ερωτήματα για το theloSouvlakia.gr, νοιώσαμε μεγάλη υπερηφάνεια.

‘Όταν ξεκινάγαμε το εγχείρημα αυτό δεν περιμέναμε ποτέ ότι σε λιγότερo από 1 χρόνο θα φτάναμε να συζητάμε στο ίδιο τραπέζι με καταξιωμένα sites και portals και μάλιστα σε ζωντανή συζήτηση στην τηλεόραση.

190.000 ευχαριστώ από την ομάδα του theloSouvlakia.gr σε κάθε έναν ξεχωριστά από εσάς που μας επισκεφτήκατε τους 11 αυτούς μήνες!

Stay tuned you will be souvlamazed..

2 σχόλια:

 1. Χάρηκα κι εγώ που έμαθα ότι υπάρχει ένα τοσο χρήσιμο site! Μια απλή ιδέα που λύνει ένα καθημερινό πρόβλημα κι ίσως θα μπορουσε να έχει και οικολογικές προεκτάσεις, εαν το εγχειρημα σας πετύχει και αντι των φυλλαδίων χρησιμοποιούν τον ηλεκτρονικό σας καταλογο! Εγω τουλάχιστον θα το χρησιμοποιήσω με την πρώτη ευκαιρία.
  Και πάλι συγχαρητήρια για την καλή δουλεια σας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο λόγος της δημιουργίας αυτής της σελίδας και του forum είναι
  να φτιάξουμε ένα σημείο συζήτησης και συνάντησης όλων των
  εργαζομένων σε επαγγέλματα που έχουν σχέση με την παράδοση
  εμπορευμάτων και αγαθών στους πολίτες αυτής της χώρας

  Ένα σημείο επαφής και συναναστροφής όπου θα μπορούμε να
  επικοινωνούμε και να περνάμε τις ελεύθερες ώρες μας

  Εδώ θα μπορούμε να ψάχνουμε για εργασία από άλλους φιλους
  και από εδώ να προσφέρουν οι επαγγελματίες θέσεις εργασίας

  Μην διστάσετε να έρθετε μαζί μας σε επαφή εάν θέλετε να
  διαφημίσετε τα προϊόντα σας η να προσφέρετε εργασία

  http://www.deliverades.com

  Σας περιμένουμε

  ΑπάντησηΔιαγραφή