Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Συμβουλές πελατών, ότι πιο αυθεντικό! Μέρος 1ο

Λαμβάνουμε συχνά mail από πολλούς πελάτες ψητοπωλείων και πραγματικά αξίζει το κόπο να ακουστεί και η δική τους φωνή, όσον αφορά τις 'απαιτήσεις' τους απο όλους όσους φτιάχνουν και πωλούν σουβλάκια. Τα παρακάτω σχόλια δεν έχουν 'επεξεργαστεί' καθόλου για να μην χάσουν την αυθεντικότητά τους, απολαύστε (και γιατί όχι ακολουθήστε):

•Η λαδόκολλα θα πρέπει να είναι σφιχτά δεμένη αλλά όχι τόσο ώστε να σε εμποδίζει την απομάκρυνση της. Να φάμε θέλουμε όχι να ανοίξουμε δώρο, και πρέπεινα μας κράτηση σε αγωνία.
•Η πίτα θα πρέπει να είναι αλάδωτη και στα κάρβουνα ψημένη. Δεν θα πρέπει να είναι εντελώς ψημένη. Δεν θέλουμε να σπάει σαν φρυγανιά. Άρα καλοψημένη και αφράτη όσο πρέπει.
•Ο γύρος θα πρέπει να είναι καλοψημένος και να κάνει λίγο, έως ελάχιστο κρατς όταν τον τρως. Χωρίς να είναι όμως πατατάκι.
•Η πατάτα είναι απαραίτητη στο σουβλάκι.

Θα ακολουθήσουν και άλλες συμβουλές σε επόμενες αναρτήσεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου