Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Συμβουλές πελατών, ότι πιο αυθεντικό! Μέρος 2ο

Συνεχίζουμε με τις συμβουλές των πελατών από εμπειρίες τους με διάφορα ψητοπωλεία. Όπως είχαμε αναφέρει και την τελευταία φορά τα μεταφέρουμε χωρίς καμία απολύτως διόρθωση για να μην χάσουν την αυθεντικότητά τους. Απολαύστε (και γιατί όχι ακολουθήστε):

•Η χωροταξία τον υλικών θα πρέπει να είναι συγκεκριμένη. Θα πρέπει σε κάθε μπουκιά να τρως ταυτόχρονα από όλα τα υλικά.
•Ιδιαίτερα το τζατζίκι που είναι ένα από τα υλικά που βοηθούν την μπουκιά να γλιστρήσει προς τα μέσα. Θα πρέπει να είναι από επάνω μέχρι κάτω στο σουβλάκι. Αν είναι πάνω πάνω το κάτω μέρος μένει στεγνό και στουμπώνεις. Η ντομάταβοήθα ελάχιστα στο να φέρει στην ιδανική κατάσταση τον γύρο.
•Όσο το δυνατών λιγότερο λάδι έχει το σουβλάκι τόσο καλύτερο είναι. Το συγκεκριμένο σημείο δένει με το από επάνω που ψήνοντας τον γύρο χωρίς λάδι , και την πίτα χωρίς λάδι έχει σαν αποτέλεσμα να είναι στεγνό. Όποτε ο παράγοντας τζατζίκι εξισορροπεί την κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου