Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Προβολή της Κοτόπουλα Ανέζας Άρτας στο theloSouvlakia.gr!

Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε και την εταιρία Κοτόπουλα Ανέζας Άρτας στο theloSouvlakia.gr στους προμηθευτές ψητοπωλείων και συγκεκριμένα στην επιλογή 'Κρέατα'. Οι ιδιοκτήτες σουβλατζίδικων μπορούν να βρούν αμέτρητες λιχουδιές από κοτόπουλο και να πάρουν πληροφορίες εδώ και στο τηλ 26810 41585.

Λίγα λόγια για την εταιρία:

Η εταιρεία συστάθηκε τον Ιούλιο του 2003 στη Ανέζα Άρτας και κατάφερε από τον Αύγουστο του 2004 να αποτελεί μια καθετοποιημένη μονάδα εκτροφής, σφαγής, επεξεργασίας, τυποποίησης και εμπορίας προϊόντων κοτόπουλου, νωπών και κατεψυγμένων.

Από το ξεκίνημά της, χτίστηκε ακολουθώντας τις επιταγές της ελληνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας που σχετίζονται με την ποιότητα, υγιεινή και ασφάλεια των τροφίμων. Έτσι, ως μία από τις πλέον σύγχρονες στον κλάδο της, εξασφάλισε από νωρίς την όσο το δυνατόν πιο ελεγχόμενη και ασφαλή γραμμή παραγωγής κρέατος πουλερικών. Απόδειξη αυτού το γεγονός ότι, πριν από τη λειτουργία τους, τα Κοτόπουλα Ανέζας Άρτας είχαν συντάξει, σε συνεργασία με έμπειρο σύμβουλο ποιότητας, το σύστημα ανάλυσης επικινδυνότητας κρίσιμων σημείων (HACCP : 2000), με αποτέλεσμα να πιστοποιηθούν αμέσως κατά το πρότυπο HACCP.
Το επόμενο σημαντικό βήμα για την εταιρεία ήρθε το 2007, όταν άφησε πίσω της το πεπαλαιωμένο σύστημα ασφάλειας τροφίμων HACCP : Κατά ΕΛΟΤ 1416 και σχεδίασε ένα νέο, πιο αυστηρό σύστημα διασφάλισης ποιότητας και ασφάλειας των τροφίμων, κατά το νέο διεθνές πρότυπο ISO 22000:2005. Λόγω του ότι από εκείνη τη χρονική στιγμή δημιουργήθηκαν και εφαρμόστηκαν αυστηρότερες διαδικασίες παρακολούθησης του τροφίμου μέχρι και τα τελικά σημεία πώλησης, τα Κοτόπουλα Ανέζας Άρτας τέθηκαν σε διαδικασία αλλαγών, έτσι ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις αυξημένες απαιτήσεις. Εν τέλει, το 2008 ήταν η πρώτη πτηνοτροφική επιχείρηση που πιστοποιήθηκε κατά το νέο πρότυπο ασφάλειας και ποιότητας από την ηγέτιδα TUV AUSTRIA HELLAS.
Η αυγή του 2009, σημείο-σταθμός για την εταιρεία, βρίσκει τις Πτηνοτροφικές Επιχειρήσεις Άρτας ΑΒΕΕ υπόνέο μετοχικό και διοικητικό καθεστώς, με δυναμικό επενδυτικό σχέδιο και κύριους στόχους τηναναδιοργάνωση και την ενσωμάτωση νέων μεθόδων παραγωγής άριστου προϊόντος και υγιούς λειτουργίας(management και marketing).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου