Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Προβολή της 'Ελληνικός Γύρος' στο theloSouvlakia.gr!

Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε και την εταιρία 'Ελληνικός Γύρος' στο theloSouvlakia.gr στους προμηθευτές ψητοπωλείων και συγκεκριμένα στην επιλογή 'Κρέατα'. Οι ιδιοκτήτες σουβλατζίδικων μπορούν να βρούν αμέτρητες κρεατολιχουδιές και να πάρουν πληροφορίες εδώ και στο τηλ 210 5785051.

Λίγα λόγια για την εταιρία:

Αποτέλεσμα τεχνογνωσίας, εμπειρίας, αλλά και σεβασμού τόσο προς τον καταστηματάρχη-επιχειρηματία όσο και προς τον τελικό καταναλωτή, η ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ είναι σήμερα μια υποδειγματική μονάδα παραγωγής, που εξασφαλίζει εγγυημένα προϊόντα και προμηθεύει με σταθερά υψηλή ποιότητα κρέατος την Ελληνική αλλά και την Ευρωπαϊκή αγορά.
Με βαθιά αγάπη προς τη δουλειά μας, επίγνωση της σημασίας του έργου μας, πραγματικό μεράκι αλλά και προσήλωση στις ανάγκες των πελατών μας, εφαρμόζουμε πιστά τις πιο σύγχρονες και υγιεινές μεθόδους παραγωγής για να προσφέρουμε τα καλύτερα προϊόντα κρέατος (γύρο, σουβλάκι και μπιφτέκι) στον καταναλωτή με τις πιο αυστηρές απαιτήσεις γεύσης. Μιας γεύσης πλούσιας, αγνής και ασυμβίβαστης, αντάξιας του ονόματος " Ελλάδα" της οποίας η ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ εκπροσωπεί περήφανα τη γευστική παράδοση της χώρας μας σε ολόκληρο τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου