Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Ανανεώνουμε την συνεργασία μας με την εταιρία 'K&N Μηχανικοί' στο theloSouvlakia.gr στους προμηθευτές ψητοπωλείων!

Με χαρά ανανεώνουμε την συνεργασία μας με την εταιρία 'K&N Μηχανικοί' στο theloSouvlakia.gr στους προμηθευτές ψητοπωλείων και συγκεκριμένα στην κατηγορία 'Κοπή Γύρου'. Η συγκεκριμένη εταιρία διαθέτει ευρεία γκάμα προϊόντων για κοπή κρέατος και ειδικότερα ένα επαναστατικό μαχαίρι γύρου. Οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος μπορεί να καλέσει  στο  210 5200440


Λίγα λόγια για την εταιρία:
Η Κ&Ν ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΕΠΕ ειδικεύεται στον τομέα της βιομηχανίας τροφίμων από το 1997, προμηθεύοντας συστήματα και εξοπλισμό επεξεργασίας τροφίμων προηγμένης τεχνολογίας. Η εταιρία μας αντιπροσωπεύει στην Ελληνική αγορά γνωστούς και καταξιωμένους κατασκευαστικούς οίκους απ'ολο το κόσμο συμπεριλαμβανομένων των Bettcher industries Inc., Edlund, Grasselli S.p.A., κ.α..
Τα προϊόντα μας, διακεκριμένα για την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητα τους, περιλαμβάνουν επαγγελματικά μαχαίρια, ειδικευμένα και πολυχρηστικά φετταριστικά συστήματα, αυτόματες συσκευές παναρίσματος & φορμαρίσματος καθώς άλλα εργαλεία και ανταλλακτικά όπως αποστειρωτές, ακονιστήρια, λεπίδες, κτλ. Προσφέρουμε αξιόπιστες λύσεις που ωθούν σημαντικά τις παραγωγικές διαδικασίες της επιχείρησής σας- βελτιώνουν την ποιότητα των προϊόντων και μειώνουν δραστικά τη λειτουργία & τις δαπάνες συντήρησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου