Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Ανανέωση συνεργασίας με 'Αλεξάκης' στο theloSouvlakia.gr στους προμηθευτές ψητοπωλείων!

Με χαρά ανανεώνουμε την συνεργασία μας με την εταιρία 'Αλεξάκης' στο theloSouvlakia.gr στους προμηθευτές ψητοπωλείων και  συγκεκριμένα στην επιλογή 'Πίτες''. Οι ιδιοκτήτες σουβλατζίδικων μπορούν να βρούν ποικιλία αρτοσκευασμάτων και πιτών . Περισσότερες λεπτομέρειες στο 210 2447299.

Λίγα λόγια για την επιχείρηση:
H επιχείρηση « ΙΩΑΝΝΗΣ ΗΛΙΑ ΑΛΕΞΑΚΗΣ Μ.ΕΠΕ » έχει ουσιαστικά τις ρίζες της
, στα μέσα του 1950, όταν ο ΗΛΙΑΣ ΙΩΑΝ. ΑΛΕΞΑΚΗΣ, .ο πατέρας του σημερινού ιδιοκτήτη της , ξεκίνησε να μαθαίνει την δουλειά της πίττας για σουβλάκια, σ΄ ένα «Σιμιτοποιείο» της εποχής εκείνης ,στην Δραπετσώνα.
Μετά από σκληρή δουλειά πολλών ετών σε όλα τα στάδια παραγωγής πιττών για σουβλάκια , άνοιξε την δική του επιχείρηση στις αρχές του 1980 , η οποία με συνεχείς προσπάθειες κατάφερε να αυξήσει σημαντικά την παραγωγή και τις πωλήσεις της και να καταλάβει μια από τις πρώτες θέσεις ανάμεσα στις ελληνικές επιχειρήσεις παραγωγής πιττών , την οποία και διατηρεί μέχρι σήμερα. Στις αρχές του 1985 , η επιχείρηση εγκαταστάθηκε σε ιδιόκτητο κτίριο , στην οδό Επαμεινώνδα 18, στην Καλλιθέα .
Το 1996 και μετά από 45 χρόνια δουλειάς , η οικογενειακή επιχείρηση μεταβιβάζεται στον Ιωάννη Αλεξάκη, ο οποίος με την εμπειρία που είχε ήδη αποκτήσει στην επιχείρηση, αλλά και την ίδια θέληση , συνέχισε την περαιτέρω ανάπτυξη της , πάντοτε με την συνεργασία του ιδρυτή της επιχείρησης .
Το 2003 και λόγω της συνεχιζόμενης αύξησης της ζήτησης, τόσο στο Εσωτερικό , όσο και στο Εξωτερικό , ξεκίνησε η σχεδίαση για την αγορά από το εξωτερικό νέων σύγχρονων μηχανημάτων , με πολύ μεγάλη δυναμικότητα παραγωγής πιττών. Παράλληλα άρχισε η μηχανογράφηση όλων των διαδικασιών της επιχείρησης ..
Το 2005 η επιχείρηση μεταφέρεται σε νέο κτίριο 1300 τμ στο ΒΙΟΠΑ Μενιδίου ( Αχαρναί ) στην οδό Ιωάννου Νίκα 35, όπου και γίνεται η εγκατάσταση των νέων μηχανημάτων με το τεράστιο πλεονέκτημα την δυνατότητα τους να παράγουν την «παραδοσιακή πίττα » με τον πλέον σύγχρονο τρόπο παραγωγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου