Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Ανανέωση συνεργασίας με την 'Αφοι Α. Πιτένη ΑΒΕΕ' στο theloSouvlakia.gr στους προμηθευτές ψητοπωλείων!

Με χαρά ανανεώνουμε την συνεργασία μας με την 'Αφοι Α. Πιτένη ΑΒΕΕ' στο theloSouvlakia.gr στους προμηθευτές ψητοπωλείων και συγκεκριμένα στην κατηγορία 'Σαλάτες'. Η συγκεκριμένη εταιρία διαθέτει ευρεία γκάμα σαλατών και σαλτσών που αφορούν όλο τον κλάδο της μαζικής εστίασης. Οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος μπορεί να καλέσει στο 24610 22726. 

Λίγα λόγια για την εταιρία: 
Η Αφοί Α. Πιτένη ΑΒΕΕ είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής και εμπορίας τροφίμων στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1973 με την επωνυμία “Αγαμέμνων Πιτένης”. Το Δεκέμβριο του 1997, ολοκληρώνει τη δημιουργία μιας νέας υπερσύγχρονης μονάδας παραγωγής εδεσμάτων, με συνολικό εμβαδόν 14.000 τ.μ. και κτιριακές εγκαταστάσεις 3.000 τμ. προκειμένου να ανταπεξέλθει στις νέες συνθήκες του εγχώριου και διεθνούς  ανταγωνισμού. 

Έτσι, με την πολύχρονη εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού προς τα προϊόντα της εταιρείας και την οικογενειακή μορφή επιχειρηματικότητάς της, κατόρθωσε το έτος 2003 να παράγει πάνω από 100 διαφορετικά είδη με τους πλέον σύγχρονους τρόπους παραγωγής και σύμφωνα με όλους τους κανόνες  υγιεινής  και  ασφάλειας,  βασισμένη  στις  παραδοσιακές  Ελληνικές  γεύσεις.

Το Μάρτιο του 2003 οργανώνει νέα έδρα διακίνησης των προϊόντων της στην Τρίπολη Πελοποννήσου, με εταιρικό Αφοί Α. Πιτένη ΟΕ, με ιδιόκτητα φορτηγά, ολοκληρωμένο δίκτυο διανομής και  εμβέλεια  την  ευρύτερη  περιοχή  της  Πελοποννήσου.  Το  2009  αναβαθμίζει  τη διακίνηση των προϊόντων της στην Κεντρική Μακεδονία με τη δημιουργία υποκαταστήματος στη Θεσσαλονίκη και το 2010 εξαπλώνεται στο νομό Αττικής. Συνολικά,  μαζί με το αυτόνομο δίκτυο διανομής στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας και με περισσότερους από 50 αντιπροσώπους, τροφοδοτεί πάνω από 10.000 σημεία πώλησης σε όλο τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου