Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Ανανέωση συνεργασία με 'Ελληνικός Γύρος' στο theloSouvlakia.gr στους προμηθευτές ψητοπωλείων!

Με χαρά ανανεώνουμε την συνεργασία μας με την 'Ελληνικός Γύρος' στο theloSouvlakia.gr στους προμηθευτές ψητοπωλείων και συγκεκριμένα στην κατηγορία 'Κρέατα'. Η συγκεκριμένη εταιρία διαθέτει ευρεία γκάμα προϊόντων κρέατος που αφορά όλο τον κλάδο της μαζικής εστίασης. Οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος μπορεί να καλέσει στο 210 5785051.

 Λίγα λόγια για την εταιρία: 
Στόχος μας είναι να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα κρέατος, επιλέγοντας πάντα τους καλύτερους προμηθευτές από την Ελλάδα, την Ευρωπαϊκή Ένωση και τον υπόλοιπο κόσμο.
Καθημερινά προσφέρουμε στους επαγγελματίες της αγοράς, όλα τα προϊόντα κρέατος που είναι απαραίτητα στο Ψητοπωλείο, στο Εστιατόριο, στο Catering. Τα προϊόντα της Hellenic Gyros παράγονται στην Ελλάδα, από μια πρωτοποριακή μονάδα παραγωγής βασισμένα σε ελληνικές παραδοσιακές συνταγές.
Η εταιρία Hellenic Gyros κατέχει ηγετική θέση στην αγορά και την παραγωγή Γύρου, Σουβλάκι –Καλαμάκι και άλλων κλασσικών προϊόντων κρέατος. Η πολύχρονη εμπειρία στον χώρο της εστίασης, η σωστή σχέση ποιότητας τιμής αλλά και οι προτάσεις και λύσεις για κάθε επαγγελματία καθιστούν την εταιρία τον αξιόπιστο συνεργάτη κάθε επαγγελματία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου