Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009

Δημιουργία επαγγελματικών καρτών!

Εκτός από την λειτουργία ενός αξιόπιστου ηλεκτρονικού αρχείου, ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής προσφέρει τη δυνατότητα δημιουργίας εντύπων απαραίτητων για κάθε επιχείρηση άρα και ενός delivery ψητοπωλείου.

Κάθε επιχειρηματίας χρειάζεται επαγγελματικές κάρτες και αναγκαστικά πηγαίνει σε ένα τυπογραφείο για να του δημιουργήσουν κάρτες και να τις τυπώσουν. Αυτή την εργασία πλέον μπορεί να την κάνει από μόνος του ο οποιοσδήποτε, με την προσθήκη ενός εκτυπωτή και φυσικά ειδικού χαρτιού για κάρτες.

Ο υπολογιστής διαθέτει έτοιμες λύσεις περιγράμματος καρτών, όπως και γραμματοσειρές για να επιλέξει κάθε ψητοπώλης αυτό που του αρέσει περισσότερο. Εννοείτε ότι τα στοιχεία που είναι απαραίτητα είναι η επωνυμία, η διεύθυνση, οι ώρες λειτουργίας, το τηλέφωνο και οποιοδήποτε άλλο μέσο επικοινωνίας διαθέτει η επιχείρηση. Η πίσω πλευρά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάποια προσφορά που υπάρχει εκείνη την περίοδο.

Να σημειωθεί ότι στο εμπόριο υπάρχουν χαρτιά καρτών διαφόρου πάχους, σχήματος και χρώματος. Ακόμα υπάρχουν κάρτες με στρογγυλή ή κλασική γωνία.

Ο ‘δημιουργός’ αποφασίζει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου