Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

Με αφορμή την 5/6, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος


Η 5η Ιουνίου, η Παγκόσμια Μέρα Περιβάλλοντος, είναι η αφορμή για να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να συμβάλλουμε, με κάθε τρόπο, ενάντια στην καταστροφή του οικοσυστήματός μας.

Το theloSouvlakia.gr, ο 1ος κατάλογος delivery ψητοπωλείων στο internet, από την αρχή της λειτουργίας του είχε σαν κύριο στόχο τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση της συγκεκριμένης αγοράς, συμβάλλοντας παράλληλα στην οικολογική προσπάθεια για λιγότερη παραγωγή χαρτιού*.

Όσο πιο άμεσα συνειδητοποιήσουμε ότι το τηλέφωνο του ψητοπωλείου της γειτονιάς μας μπορούμε να το βρούμε με 1 click, χωρίς να ανατρέξουμε σε κάποιο τυπωμένο φυλλάδιο, τόσο γρηγορότερα και οι ιδιοκτήτες των ψητοπωλείων θα καταλάβουν ότι η εκτύπωση φυλλαδίων, που συνήθως τα μισά καταλήγουν στα σκουπίδια, δεν είναι πλέον αναγκαία.

Τα αποτελέσματα θα είναι πολύ σημαντικά για όλους μας και φυσικά για το περιβάλλον:

· Οι ιδιοκτήτες ψητοπωλείων απαλλαγμένοι από το κόστος εκτύπωσης και διανομής θα έχουν ίσως την δυνατότητα να μειώσουν τις τιμές τους
· Οι γειτονιές μας ίσως απαλλαχθούν από τα φυλλάδια που υπάρχουν σκόρπια παντού σε δρόμους και πολυκατοικίες
· Το περιβάλλον θα ανασάνει από την μείωση παραγωγής χαρτιού για φυλλάδια

Το theloSouvlakia.gr προσπαθεί να στηρίξει την συγκεκριμένη προσπάθεια προσφέροντας ΔΩΡΕΑΝ την πρόσβαση των χρηστών για εύρεση του αγαπημένου τους ψητοπωλείου χωρία καμία συνδρομή ή καταγραφή στοιχείων μέλους. Παράλληλα οποιοδήποτε delivery ψητοπωλείο επιθυμεί την εγγραφή στις λίστες των 13 πόλεων πληροφόρησης του theloSouvlakia.gr μπορεί απολύτως ΔΩΡΕΑΝ.

Ας είναι η φετινή 5η Ιουνίου η αρχή για την λύση του προβλήματος που μαστίζει τον πλανήτη μας!


*Να σημειωθεί ότι η theloSouvlakia.gr δεν αντιτίθεται πλήρως στην παραγωγή διαφημιστικών φυλλαδίων, αλλά στην αλόγιστη και χωρίς καμία χρησιμότητα παραγωγή τους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου