Δευτέρα 22 Ιουνίου 2009

Λήψη delivery παραγγελιών μέσω email

Ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής μπορεί πολύ εύκολα να γίνει ένα επιπλέον μέσο λήψης παραγγελιών για ένα delivery ψητοπωλείο, πέρα από το κλασσικό τηλέφωνο. Κάτι τέτοιο γίνεται μέσω της λήψης και αποστολής email, της χρήσης δηλαδή του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, με την βοήθεια μιας σύνδεσης internet.

Σκεφτείτε λίγο πόσα πλεονεκτήματα έχει ένας τέτοιος τρόπος. Καταρχήν θα μειωθεί ο χρόνος που θα μιλάει ο / η υπάλληλος στο τηλέφωνο, οι πελάτες δεν θα χρειάζεται να πληρώσουν το επιπλέον κόστος μιας κλήσης, θα δείξετε μια σύγχρονη εικόνα προς τους πελάτες σας και φυσικά δεν θα έχετε κανένα επιπλέον κόστος διότι όσα email και να λάβετε ή να στείλετε είναι εντελώς δωρεάν.

Βέβαια η συγκεκριμένη πρόταση προϋποθέτει να υπάρχει συνεχής έλεγχος του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συγκεκριμένα στοιχεία πελάτη κατά την αποστολή της παραγγελίας του αλλά και προβολή της ηλεκτρονικής διεύθυνσης στο φυλλάδιο του delivery ψητοπωλείου.

Ακούγεται λίγο μακρινό αλλά όλα δείχνουν πως σε λίγο θα είναι πολύ κοντά! Μην ξεχνάμε οτι πολλά delivery ψητοπωλεία έχουν κάνει ήδη το πρώτο βήμα χρησιμοποιόντας SMS για λήψη παραγγελιών μέσω κινητού τηλεφώνου.

1 σχόλιο:

  1. Υπάρχει ακόμη και η ολοκληρωμένη λύση παραγγελιοληψιών μέσω sms (με προϋπόθεση ύπαρξης υπολογιστή) από το http://www.delisms.gr Μάλιστα τα καταστήματα μπορούν να εγγραφούν και να το χρησιμοποίησουν δωρεάν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή