Τετάρτη 17 Ιουνίου 2009

Παρακολούθηση ανταγωνισμού μέσω του theloSouvlakia.gr

Όσο ‘προχωρημένο’ κι αν φαίνεται, για τον χώρο των delivery ψητοπωλείων, είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζει κάθε ψητοπώλης πόσα περίπου μαγαζιά εξυπηρετούν στην περιοχή του, το menu τους, τις ώρες λειτουργίας τους και φυσικά τις τιμές τους. Με απλά λόγια να γνωρίζει τον ανταγωνισμό του!

Ο τρόπος που μπορεί να κάνει τα παραπάνω είναι με έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή, μια σύνδεση internet και φυσικά μέσω του www.theloSouvlakia.gr . O υπολογιστής είναι το απαραίτητο μηχάνημα που μέσω της σύνδεσης internet μπορεί ο οποιοσδήποτε χρήστης να περιηγηθεί σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα. Έχοντας λοιπόν αυτόν τον απλό εξοπλισμό μπορείτε μέσω της ιστοσελίδας μας να παρακολουθήσετε τον ανταγωνισμό στην περιοχή σας και να βγάλετε χρήσιμα συμπεράσματα όπως: αν υπάρχουν νέα καταστήματα, αν υπάρχουν πληρέστερα menu, αν οι τιμές σας είναι χαμηλές ή υψηλές, να δείτε όλες τις περιοχές εξυπηρέτησης των ανταγωνιστών σας και πολλά άλλα.

Μια τέτοια ‘έρευνα’ είναι επίσης χρήσιμη και για νέους επιχειρηματίες που θέλουν να ανοίξουν ένα delivery ψητοπωλείο σε κάποια περιοχή. Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουν τον ανταγωνισμό που πρόκειται να συναντήσουν, προτού ξεκινήσουν να κάνουν μια σημαντική επένδυση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου