Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009

'Ψήνεστε' για δικό σας ψητοπωλείο; μέρος 5ο

Επιπλέον με την συνεργασία του προσωπικού, αλλά και με την συμμετοχή των πελατών, μπορείτε να κάνετε κινήσεις που θα αποτυπωθούν στους πελάτες σας, όπως π.χ το κατάστημά σας να γίνει φιλικότερο στο περιβάλλον. Είναι μια ενέργεια που ενδιαφέρει το αγοραστικό κοινό και βοηθά προς την ανάπτυξη της εταιρίας σας.

Μπορείτε συνεπώς να κινητοποιήσετε το προσωπικό και τους πελάτες σας, να πετάνε τα χρησιμοποιημένα προιόντα – ειδικά της μια χρήσης όπως επίσης και τα μπουκάλια ή τα κουτάκια από τα αναψυκτικά και τα ποτά – σε ειδικούς κάδους απορριμμάτων, για να βοηθηθεί το περιβάλλον Αυτό γίνεται είτε με σημάνσεις που θα προτρέπουν όλους να πετάνε τα απορρίμματα τους στους συγκεκριμένους κάδους ανακύκλωσης, είτε τοποθετώντας τους κάδους απορριμμάτων – ανακύκλωσης σε εμφανή σημεία.

Το προσωπικό μπορεί να συλλέγει σε ειδικά δοχεία το χρησιμοποιούμενο λάδι τηγανίσματος, που στην συνέχεια μπορεί δια μέσω εξουσιοδοτημένων και ειδικών εταιριών, να μεταπωληθούν για την παρασκευή σαπουνιών ή καλλυντικών

Καλό θα ήταν να χρησιμοποιεί η επιχείρηση, βιοδιασπώμενα υλικά για τα φαγητά που προσφέρει στο κατάστημα ή για το delivery. Με την ανάλογη έρευνα μπορείτε να διαπιστώσετε ότι δεν είναι ακριβότερα από τα κλασικά πλαστικά σκεύη που βρίσκονται στην αγορά σήμερα και παράληλα προσφέρουν ποιότητα στο περιβάλλον και καλή φήμη της εταιρίας σε αυτούς που την προτιμούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου