Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Ανανέωση της συνεργασίας μας με την εταιρία '3π Γευστικό Σπιτικό'!

Με χαρά ανανεώνουμε την συνεργασία μας με την εταιρία '3π Γευστικό Σπιτικό' στο theloSouvlakia.gr στους προμηθευτές ψητοπωλείων και συγκεκριμένα στην κατηγορία Σαλάτες.. Η συγκεκριμένη εταιρία διαθέτει ευρεία γκάμα προϊόντων με σαλάτες, σάλτσες και dressings gia καταστήματα εστίασης και οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος μπορεί να καλέσει  στο  24410 62255

Λίγα λόγια για την εταιρία:
Η 3π Γευστικό Σπιτικό ιδρύθηκε στην Καρδίτσα το 1998 από τους Σ.Καλιάφα-Ι.Πουρδαλά με σκοπό την παραγωγή παραδοσιακών και ποιοτικών σαλατών.

Ιδιαίτερη βαρύτητα, συμβάλλοντας στη συνολική εικόνα της 3π, έχει η κτιριακή υποδομή της εταιρείας, η οποία στεγάζεται στο 6ο χλμ. Καρδίτσας - Αθηνών. Με έμφαση στη λειτουργικότητα και με πρόβλεψη για την κάλυψη πολλαπλών αναγκών, τόσο των στελεχών όσο και των πελατών της, γίνεται εκτός της παραγωγής και η κεντρική διάθεση των προϊόντων.

Οι βασικοί στρατηγικοί στόχοι της 3π εστιάζονται στον εμπλουτισμό του χαρτοφυλακίου της με νέα προϊόντα, ικανά να καλύπτουν ορεκτικά και τον πιο εκλεκτικό ουρανίσκο, καθώς και στη συνεχή ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες της και την πρόβλεψη των μελλοντικών τους αλλαγών.

Με πανελλαδική αναγνώριση, εφαρμόζει την τεχνογνωσία της δίνοντας ποιοτικές λύσεις στις σειρές των προϊόντων της. Δημιουργεί και αναπτύσσει την καλύτερη εταιρεία τροφίμων στον τομέα της στην Ελλάδα και όχι μόνο. Προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, αυξάνει την παραγωγικότητα της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου