Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Ανανέωση συνεργασίας με την 'ASAP network consultants'!

Με χαρά ανανεώνουμε την συνεργασία μας με την 'ASAP network consultants' στο theloSouvlakia.gr στους προμηθευτές ψητοπωλείων και συγκεκριμένα στην κατηγορία 'Υπηρεσίες Internet'. Η συγκεκριμένη εταιρία διαθέτει ευρεία γκάμα υπηρεσιών όπως δημιουργία ιστοσελίδων, κάμερες CCTV, Wi-Fi spots που αφορούν όλο τον κλάδο της μαζικής εστίασης. Οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος μπορεί να καλέσει στο 210 7511885.

Λίγα λόγια για την εταιρία:
Η εταιρία ASAP Network Consultants, ιδρύθηκε το 2005 από στελέχη με πολυετή εμπειρία στο χώρο των Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής και έχει ως κύριο αντικείμενο την καλύτερη δυνατή παροχή ολοκληρωμένων λύσεων σε θέματα τηλεπικοινωνιών, δικτύων, πληροφορικής και ‘Ιντερνετ για επιχειρήσεις με απαιτήσεις.

Πληροφορία, επικοινωνία, γνώση, διαδικτύωση αποτελούν σήμερα την βασική δομή οργάνωσης και λειτουργίας των σύγχρονων επιχειρήσεων και οργανισμών. Η πρόοδος της τεχνολογίας, των τηλεπικοινωνιών και της πληροφορικής προσφέρουν καθημερινά νέες λύσεις για την αύξηση της παραγωγικότητας , την ταχύτερη υλοποίηση διαδικασιών και των ευκαιριών για επιχειρηματική ανάπτυξη.
Η ASAP Networks Consultants προτείνει λύσεις πληροφορικής για επιχειρήσεις και οργανισμούς και αποτελεί έναν ολοκληρωμένο οργανισμό παροχής υπηρεσιών, λύσεων και προϊόντων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής καθιστώντας δυνατή την παρουσία της σε ένα ευρύτερο φάσμα επαγγελματικών χώρων. Σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου δίνει στις επιχειρήσεις του σήμερα, τις λύσεις που θα τις βοηθήσουν να εκπληρώσουν τους επιχειρηματικούς στόχους του αύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου