Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Με χαρά υποδεχόμαστε και την 'Hermes Co - Δενέδιος' στο theloSouvlakia.gr!

Με χαρά υποδεχόμαστε και την 'Hermes Co - Δενέδιος' στο theloSouvlakia.gr στους προμηθευτές ψητοπωλείων και συγκεκριμένα στην κατηγορία 'Κοπή γύρου'. Η συγκεκριμένη εταιρία διαθέτει ευρεία γκάμα παγωτών για κοπή και επεξεργασία τροφίμων και ειδικότερα ένα επαναστατικό μαχαίρι κοπής γύρου. Οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος μπορεί να καλέσει στο 210 9750721. 

Λίγα λόγια για την εταιρία:
Η εταιρεία HERMES ιδρύθηκε το 1978, εγκαταστάθηκε και λειτούργησε στην οδό Αρδητού 10, στο Μετς. Λογότυπο και σήμα κατατεθέν της εταιρείας ¨HERMES¨ ο αγγελιοφόρος των Θεών και Θεός του εμπορίου. Το καλύτερο και θετικότερο μήνυμα που μπορούσαμε να δώσουμε στον Εμπορικό κόσμο κα το αγοραστικό κοινό ήταν αυτού καθ’ εαυτού το σήμα μας.
Ξεκινήσαμε τότε με όραμα, με κέφι νεανικό, με ορμή και σύνεση. Όλα αυτά βοήθησαν την HERMES, ώστε σήμερα να συγκαταλέγεται στις πλέον σοβαρές και αξιόπιστες επιχειρήσεις. Είμαστε μία εισαγωγική εταιρεία, που διαθέτει Ζυγιστικά συστήματα, Ταμειακά συστήματα, Μηχανήματα συσκευασίας τροφίμων,Μηχανήματα κοπής (Ζαμπονομηχανές, Κρεατομηχανές, Τρίφτες, Σνιτσελομηχανές, Πριονοκορδέλλες κ.α.) και Επεξεργασίας τροφίμων (Ζυμωτήρια, Mixer, Αποχυμωτές, Λουκανομηχανές, Μπιφτεκιέρες κ.α. ) καθώς επίσης και μηχανήματα με ιδιαίτερες προδιαγραφές που καλύπτουν ακόμα και τις πιο υψηλές απαιτήσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου