Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Με χαρά υποδεχόμαστε και την 'ΜcCain Hellas' στο theloSouvlakia.gr!

Με χαρά υποδεχόμαστε και την 'ΜcCain Hellas' στο theloSouvlakia.gr στους προμηθευτές ψητοπωλείων και συγκεκριμένα στην κατηγορία 'Πατάτες'. Η συγκεκριμένη εταιρία διαθέτει ευρεία γκάμα πατατών και fingerfood για όλα τα καταστήματα και επιχειρήσεις μαζικής εστίασης. Οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος μπορεί να καλέσει στο 210 2834091

Λίγα λόγια για την εταιρία:

Τα αδέλφια McCain ίδρυσαν την επιχείρηση το 1957 στον Καναδά, ακολουθώντας πάντοτε την βασική αρχή "Μια σωστή επιχείρηση διέπεται από Ηθική".

Ακόμα και σήμερα η βασική αυτή αρχή συναντάται παντού στην καθημερινή διαχείριση της επιχείρησής μας: ″McCain It's all good″.
Παράλληλα με την ποιότητα των προϊόντων μας – καλά συστατικά, απλά, φυσικά, ώστε να σας εφοδιάζουμε με τις καλύτερες πατάτες – αναπτύσσουμε μία κοινή πολιτική που βασίζεται στην αρχή «από τη φύση…στο πιάτo σας!» τόσο με τους αγρότες μας όσο και με τους προμηθευτές μας, τους πελάτες, τις τοπικές κοινωνίες και το προσωπικό μας.

Συνοψίζοντας, καθήκον μας αποτελεί η λειτουργία μιας επιχείρησης, η οποία μπορεί να εγγυηθεί προϊόντα για μία ισορροπημένη διατροφή, με φυσικά συστατικά, εύκολα στην προετοιμασία τους και με σεβασμό στο περιβάλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου