Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Με χαρά υποδεχόμαστε και την 'Nestle Παγωτά ΑΕ'!

Nestlé - Ice CreamΜε χαρά υποδεχόμαστε και την  'Nestle Παγωτά ΑΕ' στο theloSouvlakia.gr στους προμηθευτές ψητοπωλείων και συγκεκριμένα στην κατηγορία Παγωτά - Γλυκά.. Η συγκεκριμένη εταιρία διαθέτει ευρεία γκάμα παγωτών για καταστήματα εστίασης και οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος μπορεί να καλέσει  στο 210 3360100


Λίγα λόγια για την εταιρία:
Η Νestlé Ελλάς Παγωτά Α.Ε., δημιουργήθηκε το 2006 με την πώληση του συνόλου της συμμετοχής της Δέλτα Βιομηχανίας Παγωτού από τη Δέλτα Συμμετοχών στην εταιρεία Nestlé Ελλάς Α.Ε. Έτσι, η τεχνογνωσία και η τεχνολογία σε παγκόσμιο επίπεδο συνάντησαν την αξιοπιστία, την ποιότητα και τη γνώση των γευστικών προτιμήσεων των Ελλήνων με ένα και μόνο στόχο: να προσφέρουν παγωτά υψηλής ποιότητας στους καταναλωτές. 
Το εκτεταμένο δίκτυο διανομής της Δέλτα Βιομηχανίας Παγωτού στην Ελλάδα σε συνδυασμό με το ισχυρό δίκτυο της Νestle σε διεθνές επίπεδο δημιούργησαν νέες προοπτικές όχι μόνο για τη βελτιστοποίηση της παρουσίας στην ελληνική αγορά, αλλά και για την αύξηση των εξαγωγών. 

Από 1η Μαΐου 2011 ολοκληρώνεται και νομικά η συγχώνευση της Νestlé Ελλάς Παγωτά Α.Ε. με την Νestlé Ελλάς  Α.Ε. Η εταιρεία διατηρεί το εργοστάσιό της στον Ταύρο και συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά μιας σύγχρονης, ανανεωμένης και τεχνολογικά άρτιας εταιρείας χωρίς όμως να χάσει το τοπικό χαρακτήρα που έχουν αγαπήσει οι έλληνες καταναλωτές. Η Nestlé Ελλάς A.E. σηματοδοτείται από μία ανανεωμένη εικόνα που έχει κάνει την εμφάνισή της στα σημεία πώλησης από το 2007, με βασικά χαρακτηριστικά της τη διατήρηση του πράσινου χρώματος, που ήδη γνωρίζουν οι έλληνες καταναλωτές, μαζί με μία έντονη νότα ανανέωσης και φρεσκάδας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου