Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Ανανέωση συνεργασίας με την 'Αλεξάκης' στο theloSouvlakia.gr στους προμηθευτές ψητοπωλείων!

Με χαρά ανανεώνουμε την συνεργασία μας με την 'Αλεξάκης' στο theloSouvlakia.gr στους προμηθευτές ψητοπωλείων και συγκεκριμένα στην κατηγορία 'Πίτες - Αρτοσκευάσματα'. Η συγκεκριμένη εταιρία διαθέτει ευρεία γκάμα αρτοσκευασμάτων και ειδικότερα πιτών που αφορούν όλο τον κλάδο της μαζικής εστίασης. Οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος μπορεί να καλέσει στο 210 2447299.

Λίγα λόγια για την εταιρία:

Το 1996 και  μετά από 45 χρόνια δουλειάς , η οικογενειακή επιχείρηση μεταβιβάζεται στον  Ιωάννη Αλεξάκη, ο οποίος με την εμπειρία που είχε ήδη αποκτήσει στην  επιχείρηση,  αλλά και την ίδια θέληση , συνέχισε την περαιτέρω ανάπτυξη  της ,  πάντοτε με την συνεργασία του ιδρυτή της επιχείρησης .
Παράλληλα με τον γενικότερο εκσυγχρονισμό της επιχείρησης σε κτιριακό και μηχανολογικό εξοπλισμό και μετά τις σχετικές μελέτες , η επιχείρηση αποκτά πιστοποιητικά συστήματος διαχείρισης της ασφάλειας  τροφίμων ( HACCP- ΕΛΟT1416: 2000  & FAO/NHO CODEX ALIMENTARIUS) , πιστοποιητικό συστήματος ποιότητας ( ΕΛΟΤ  ΕΝ ISO 9001: 2000 ),  πιστοποιητικό συστήματος περιβαντολλογικής  διαχείρισης  ( ΕΛΟΤ  ΕΝ ISO 14001: 2004 )  και πιστοποιητικό συστήματος  υγιεινής και ασφάλειας στην εργασία  ( ΕΛΟΤ 1801/ OHSAS  18001 ) .
Εκτός όμως από τα παραπάνω, η επιχείρηση μπορεί κατά γενική ομολογία ,  να « υπερηφανεύεται » για την  άριστη ποιότητα των προϊόντων της , η όποια  οφείλεται τόσο στην εξαιρετική ποιότητα των πρώτων και βοηθητικών υλών που χρησιμοποιεί και τις άριστες συνθήκες στους  χώρους παραγωγής , όσο και στην αμέριστη προσπάθεια του προσωπικού της, το οποίο σήμερα ξεπερνάει τα 40 άτομα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου