Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2009

ATHENS souv..oice!

Όπως κάθε βδομάδα, έτσι και χθες, ξεφυλλίζαμε την ATHENS Voice και με μεγάλη χαρά είδαμε την αναφορά στο theloSouvlakia.gr στη στήλη info – diet της Σ. Παναγιωτάκη στη σελ. 10 (http://www.athensvoice.gr/info-diet/av,17080,Info-diet.html).
Νοιώσαμε μια μικρή επιβράβευση, γιατί δεν είναι λίγο πράγμα να σε κατατάσσει στα συν (+) της εβδομάδας, το πιο δημοφιλές free press έντυπο στην Ελλάδα.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ την ATHENS voice και ιδιαίτερα την κ. Σ. Παναγιωτάκη για την αναφορά αυτή. Μας δίνει χαρά και δύναμη για την συνέχεια. Πραγματικά σας επιφυλλάσουμε πολλές εκπλήξεις….

Όπως και εσείς άλλωστε που με μια επιστολή που στείλατε στην στήλη ΄Μίλα μου βρώμικα' της Μ. Κοντοβά κάνατε μια αναφορά στο theloSouvlakia.gr που πραγματικά μας εξέπληξε! Απολαύστε...( http://www.athensvoice.gr/dirty-talks/av,17075,%CE%9C%CE%AF%CE%BB%CE%B1_%CE%BC%CE%BF%CF%85_%CE%B2%CF%81%CF%8E%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%B1.html)

1 σχόλιο:

  1. Όντως η athens voice είναι η καλύτερη free press και για να αναφέρει το www.thelosouvlakia.gr, πιστεύω ότι καταλαβαίνουν το "λειτούργημα" που κάνει όσο αναφορά εμάς τους κοιλιόδουλους και τους σουβλακολάτρες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή